مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام بنده حدود 5میلیون بدهکارم الان طرف به صورت غیابی حکم توقیف خودرو رو گرفته و ماشینم پارکینگ بردن و جلو حساب هام هم بسته و الان تکلیف ماشین بنده که 206 هستش و 40 میلیون ارزش داره و سند به نام خودمه چی میشه چون خودم نمیتونم برم دنبال کارهام خارج از کشور هستم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام خودرو توقیف شده از طریق مزایده فروخته خواهد شد. جهت پیگیری امور خود در ایران باید به وکیل دادگستری وکالت دهید چون پیگیری امور قضایی صرفاً از طریق وکیل دادگستری ممکن است . برای این منظور می توانید به یکی از اقوام یا آشنایان خود در ایران که به ایشان اعتماد دارید از طریق کنسولگری ایران در کشور محل اقامت، وکالت رسمی برای تعیین وکیل دادگستری در ایران بدهید........... در صورت نیاز به توضیحات بیشتر از طریق واتس آپ تماس بگیرید

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

از طریق بستگان خود در ایران وجه بدهی را پرداخت نمایید تا خودرو آزاد شود
مبلغ موضوع بحث صرفه اقتصادی برای پیگیری راهکارهای دیگر ندارد

پیروز باشید