مشاوره حقوقی رایگان - دیوار باغ

سلام. من زمین 1500 متری دارم که 2سال است دیوار کشی کردم برای جلوگیری از ورود حیوان همسایه ها گوسفند داری دارند و باعث تخریب درختان شده بودند حالا جهاد اعلام کرد تخریب بدون دادگاه و اخطار قبلی حکم قطعی صادر کرد آیا راهکاری وجود دارد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم تغییر کاربری غیر
مجاز شده اید و موضوع پرونده شما
در کمیسیون ماده 99 بررسی شده است و حکم تخریب صادر شده است
در صورت قطعی شدن رای ، شما
باید در دیوان عدالت اداری اقامه
دعوا نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم قطعی صادر شده باشد متاسفانه کاری نمیشه کرد
اگر رای دادگاه غیابی بوده می توانید واخواهی کنید