مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما سرور گرامی.......
ما 5 تا برادر هستیم و من تنها از یک مادرم و 4تا برادرم از یک مادر دیگه هستن و مادر من از پدرم زمان بچگیم طلاق گرفته من با پدرم و نامادریم زندگی میکردم و از همه برادرهام بزرگترم خلاصه از سن 20 سالگی تا حدود 35 سالگی به پدرم خیلی اصرار و خواهش میکردم حتی می گفتم هر دختری خودت صلاح میدانی برام خواستگاری کن تا منم مثل دوستانم سروسامان بگیرم پدرم بحرفم اعتنایی نمیکرد و بیخیال میشد حتی ب هدهدار و چند نفر ریش سفید روستامان هم گفتم به پدرم بگن چرا برام خواستگاری نمیکنه اونها هم به پدرم گفته بودن اما بحرف اونهام اعتنایی نکرد خلاصه چون نامادری داشتم و پدرم از نظر سنی حدود 2برابر از نامادریم بزرگتر بود پدرم می ترسید حتی از خونه ی خودش بیرونش میکردن نمیگذاشتن بره خونه. طبق قرآن مجید پدرم وضعیت مالی خیلی خوبی داره حدود 8باغ زیتون و انجیرو چندین زمین کشاورزی توی شهرریجاب داره با 3 تا سالن تکمیل شده توی شهرک صنعتی سرپل و یک آپارتمان 4طبقه حتی داخلش مستاجر زندگی میکنه توی شهرسرپل داره... تا وقتی پدرم و نامادریم زنده بودن برای 4تا برادرم زن گرفتن و برای هر کدامشون خانه ساخت و ماشین هم برای همشون خرید... و بعد از 35 سالگی دیدم پدرم همش از ترس نامادریم در حقم ظلم میکنه و بین من و برادرهام فرق میذاره مجبور شدم برای همیشه از خونه پدرم رفتم... طبق قرآن دهدار و ریش سفیدان روستامان کاملا خبر دارن پدرم برام خواستگاری نکرده حتی بهم هم گفتن برو شکایت کن و وکیل بگیر تا توی دادگاه برات شهودی هم بدیم... خلاصه الان منم سنم 48سال شده تمام موهام سفید شده چون وضعیت مالیم خیلی بد هست خودم پول نداشتم ازدواج کنم چون کارگرم و بخاطر نداری یک مغازه بخدا قسم کوچک اجاره کردم داخلش زندگیم میکنم... خلاصه حدود4 سالی هست پدرم و نامادریم فوت کردن و بعد از فوتشون کاملا صلاحیت خونه پدرم افتاد دست برادر نامادریم از من کوچکتر هست... در پایان حرفهام ازتون خواهشو تمنا دارم بخاطر رضای خداوند و قرآن من آدم بیچاره و بی کسی هستم راهنمایی و کمکم کنید چون پیرمرد شدم توانایی لباس شستن و غذا درست کردن و غیره رو ندارم ... سوالم خدمتتون این هست با اونکه مردم روستامان اطلاع دارن و گفتن برات شهودی هم میدیم آیا وکیل بگیرم از برادرم که بعد از فوت پدرم همه کاره هست شکایت کنم قانون این حق خرجو مخارج ازدواجم بهم میده تا منم مثل برادرهام ازدواج کنم و سروسامان بگیرم؟؟ با تشکرو قدردانی فراوان .پ.م از شهرستان سرپل ذهاب

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. به شما ارث می رسد می توانید بفروشید و ازدواج نمایید اگر کسی هم مخالفت کرد از طریق قانون تقاضای تحریر ترکه و تقسیم ترکه نمایید و انحصار وراثت نیز باید بشود .