مشاوره حقوقی رایگان - کیفری ( پیگیری پرونده تصادف )

سلام
پرونده تصادف من به دلیل فوت راننده به قرار موقوفی تعقیب رسیده است.
حال من باید اعتراضم را نسبت به اموال ثبتی وی ارائه نمایم یا خیر .
متشکرم

پاسخ ها :

الهام میدانی

سرکار خانم الهام میدانی :

شما میتوانید با ارائه دادخواست تامین دلیل و تعیین مبلغ خسارت نسبت به توقیف دیه ایشان ( اگر اتومبیل بیمه نامه دشخص ثالث داشته باشد) اقدام نمایید ولی قبل از آن ( اگر اتومبیل مقصر بیمه نامه شخص ثالث داشته باشد) میتوانید تا سقف مبلغ بیمه شخص ثالث ( مالی ) ایشان از بیمه خسارت در یافت کنید و اگر کفاف خسارت شما را نداد نسبت به بقیه خسارت از دیه ایشان توقیف نمایید. اگر هم بیمه شخص ثالث نداشته باشد باید نسبت به توقیف اموال ایشان اگر وجود داشته باشد اقدام نمایید.