مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه

سلام حکم رای دادگاه اومده که داخلش نفقه برای بردارم گفته به چه صورت هستش اما اجراییه هنوز نیومده میخواستم بدونم بردارم باید بره اجراییه بگیره یا همسرش اخه گفته شده اگه نفقه پرداخت نشه میشه طلاق غیابی گرفت اما اجراییه نیومده و همسر برادرم تو جلسه دادگاه هم نیومده الان باید چیکارکنیم فقط رای دادگاه رو داریم لطف کنید کمکمون کنید

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام برادر شما باید نفقه راواریز کنه بره دادگاه اگه اینکار نکنه ممکنه حبس هم بخوره