مشاوره حقوقی رایگان - علل رد درخواست

با سلام. در ماده 2 آیین دادرسی در مورد ایردات و موانع رسیدگی آمده است : 2 - دعوا بين همان اشخاص در همان دادگاه يا دادگاه هم عرض ديگری قبلاً اقامه شده و تحت رسيدگی باشد و يا اگر همان دعوا نيست دعوايی باشد كه با ادعای خواهان ارتباط كامل دارد: سوال این است که اگر دستور فروش ملک مشاعی به درخواست یکی از شرکای مشاعی صادر شده باشد. و متعاقب آن دادخواست خلع ید از همان ملک توسط همان خواهان به طرفیت خواندگان قبلی به دادگاه ارائه شود با تکیه بر این ماده آیا دادگاه می تواند دادخواست را رد کند؟ لطفا توضیح دهید. با تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام غلیکم.خیر.زیرا هر چند خواهان وخوانده وملک موصوف یکی است ولیکن این دو موضوع جدای یکدیگر هستند.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر این دو با هم مانع الجمع هستند