مشاوره حقوقی رایگان - منظور «دعوی خواهان رد شد» در تجدید نظر خواهی چیست؟ خواهان پرونده بدوی یا تجدید نظر؟

با سلام
در پرونده ای که شاکی، بنده بودم، رای بدوی به نفع بنده صادر شد. خوانده به عنوان تجدیدنظر خواه به رای اعتراض کرد. و در نهایت حکم تجدید نظر به شرح زیر صادر گردید: «تجدید نظر خواهی نسبت به رای صادره از شعبه 34 دادگاه عمومی ... در مورد دعاوی آقای ک خ (بنده) به طرفیت آقای ر خ مبنی بر مطالبه خسارت دادرسی همزمان با خواسته اصلی و مطالبه خسارت رسیدگی و طی دادنامه شماره ..... مورخ ... دعوی خواهان رد شد.»
در اینجا خواهان پرونده بدوی منظور است؟ یا در پرونده تجدید نظر؟ آیا حکم به نفع بنده صادر شده است؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمد  يميني

محمد يميني :

متن بسیار مبهم است.ولی علی الاصول باید معنی رد تجدیدنظر خواهی باشد.چون دادگاه اگر بخواهد حکم بدوی را نقض کند باید استدلال در متن دادنامه بیاورد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر میرسد ، منظور خواهان دعوای تجدید نظر است . یعنی تجدید نظر خواه