مشاوره حقوقی رایگان - توضیح رأی دادگاه تجدید نظر برای سفته

با سلام، در مورد مطالبه وجه سفته و تأمین خواسته با ارائه دادخواست بنده در شورای حل اختلاف، حکم به محکوميت خوانده داده شد، خوانده درخواست تجدید نظر داد و بعد از رسیدگی، در سامانه ثنا برای بنده این موضوع ثبت شده است، لطفا توضیح می فرمایید که رأی دادگاه تجدید نظر به نفع بنده است یا به نفع طرف مقابل بنده؟ (البته با این توضیح که طرف مقابل بنده در تجدید نظر با نامه استشهادیه اقوام خود سعی در کارمند جلوه دادن خود و امانی بودن سفته کرده بودند)

نسبت به دعاوي ع.م به طرفیت م.ج مبنی بر تامین خواسته و مطالبه خسارات دادرسی همزمان با خواسته اصلی و مطالبه خسارت تاخیر تادیه همزمان با خواسته اصلی و مطالبه وجه سفته طی شماره 22556644 *** مورخ 1400/6/24 دعوي خواهان رد شد.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دعوای خواهان رد شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام یعنی حکم به ضرر خواهان دعوا صادر شده است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
دعوا رد شده است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست ارائه شده رد شده و پرونده مختومه شده است