مشاوره حقوقی رایگان - فاصله کیفرخواست تا دادگاه

با سلام. تو روند کتری پروندم به ترتیب ابتدا کیفرخواست و سپس قرار جلب به دادرسی صادر و پرونده مختومه شده. الان یک ماه بیشتره ولی هنوز تغییری رخ نداده. مگه نباید به دادکاه ارحاع بشه. و در مورد کلاهبرداری اینترنتی بوده. رضایت شکات قبل از ارسال به دادگاه ممکنه از ارسال به دادگاه جلوگیری کنه؟ چقد دیگه باید صبر کنم برای دادگاه. در مورد همین جرم در مورد شخص دیگری که از من شکایت کرده از یه شهر دیگه دادیاری فارغ از رضایت شاکی منع تعقیب زده. ولی دادیاری این شهر متاسفانه کیفرخواست صادر کرده.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر. رضایت شاکی خصوصی در این جرم کافی نیست . پرونده به دادگاه کیفری فرستاده میشود . ممکن است در ثبت ثنا هنوز نیامده باشد حضورا از شعبه مربوطه بپرسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت رضایت شاکی ، بستگی به مبلغ کلاهبرداری خواهد داشت