مشاوره حقوقی رایگان - ملاک پرداخت دیه به راننده مقصر سال تصادف است یا سالی که دادگاه حکم داده؟

با سلام خدمت سروران گرامی
بنده در سال 99 با موتور سیکلت واژگون شدم و تا سال 1401 دادگاه و شکایت بنده بطول انجامید اکنون وکیل بیمه آسیا در دادگاه تجدید نظر درخواستی عنوان کرده چون راننده مقصر است دیه باید به تاریخ سال تصادف محاسبه و پرداخت شود و بنده 15 روز فرصت دارم اعتراض کنم آیا طبق قوانین جدید راننده مقصر دیه ای که بهش تعلق میگیره یوم ادا نیست؟؟؟؟
خواهش میکنم اگه بند و تبصره ای هست که کمکی بمن بکنه بفرمایید
سپاسگذارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای راننده مقصر براساس سال تصادف محاسبه می شود.
اگر بیمه را بخوانید در بیمه نیز همین موضوع قید شده است.