مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باعرض ادب و احترام خدمت وکلای محترم. خودرو بنده در سال 99 بر اثر لغزندگی جاده واژگون شد و خودم که راننده بودم و اسیب دیده و مقصر شناخته شدم و سرنشینی نداشتم .. رای نهایی بنده در ابان 1400 تحویل بیمه دادم .. بیمه میگه ما دیه را فقط برای سرنشین به نرخ روز پرداخت میکنیم و برای راننده نرخ سال تصادف را حساب میکنیم .. ایا درست میگن یا خیر .. ممنون از راهنمایی شما اساتید عزیز

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق بیمه نامه دیه راننده مقصر بر اساس سال 99 پرداخت می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله طبق مصوبات داخلی خود بیمه ، نرخ بیمه برای راننده مقصر ، طبق نرخ سال زمان تصادف محاسبه خواهد شد ولی شرکتهای بیمه خلاف قانون عمل میکنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله درست است برای راننده مقصر طبق زمان تصادف تادیه میشود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام ـبله درست است. برای سرنشینان ب. نرخ روز و برای راننده مقصر ب نرخ سال تصادف