مشاوره حقوقی رایگان - حکم حجر و ابطال وکالت نامه تام الاختیار

سلام و عرض ادب
برادر بنده از پدرم وکالت تام الاختیار گرفتند در صورتی که پدرم آلزایمر شدید داشته و پزشک مربوطه با استناد به mRI نامه ای داده بودند که ایشان صلاحیت هیچ گونه کار مالی و اداری و حقوقی ندارندبعد از این برگه برادرم اقدام به وکالت کردند لطفا راهنمایی بفرمایید که
آیا امکان ابطال وکالت وجود دارد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا حکم حجر پدر در زمان تنظیم وکالتنامه را بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ حکم حجر دادخواست ابطال معامله بدهید
از تاریخ حجر تمام معاملات پدرتان باطل است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید در دادگاه حجر پدرتان را اثبات نمایید براساس گزارشات و مدارک قبلی پزشکی دادگاه ایشان را به پزشکی قانونی ارجاع میدهد در پزشکی قانونی تاریخ وقوع حجر و وضعیت حجر ایشان اعلام و دادگاه براساس آن حکم میدهد