مشاوره حقوقی رایگان - وکالت گرفتن از بیمار

سلام من عموم زنش ازش طلاق گرفته الان مریض شده ولج شده بهزیستی هستش خواهر زادش چند وقت کارشون انجام میداد الان بهش یه زمین ارثی رسیده خواهر زادش یواشکی بردتش از وکالت تام اختیار گرفته آیا میشود بخاطر بیماری عموم این وکالت رو باطل کرد

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام صرفا به دليل بیماری روانی که اراده فرد را تحت شعاع قراردهد به نحوی که اراده سالم برای انعقاد عقود نداشته باشد می‌توان ابطال وکالت نامه را خواست