مشاوره حقوقی رایگان - کنکور مجدد

با سلام. امسال کارنامه من اعلام نشد بعد از مدتی پیامک اومد منو دعوت به آزمون مجدد کرد و تنها دلیل آنها معدل کم دیپلم بود البته من به جز دیپلم سوابق فوق العاده عالی دارم از دوران متوسطه نظر شما چیست؟ آیا راضی به آزمون مجدد شم طی اطلاع خودشون مهرماه آزمون مجدد هست و آیا راهی برای پیگیری هست که آزمون مجدد ندم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع شما با سازمان سنجش مرتبط است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام متاسفانه در کنکور امسال برای خیلی از افراد کارنامه صادر نشده است و اعلام شده است که باید کنکور مجدد در بعضی از دروس
داده شود
و ..