مشاوره حقوقی رایگان - برگشت زمینی که وارث دارد بدون رضایت تمام وراث هبه شده

با عرض سلام، یه خانه سرا داریم که موروثی میباشد و تمام وارث کبیر هستن، سه تا از وراث بدون رضایت بقیه اقدام به هبه کردن 250 متر زمین، برای ایجاد کوچه کردن، در ضمن همین سه امضا هم از روی اجبار بوده، الان بعداز گذشت 5 سال تمام وارثین اقدام به بازگشت زمین مذکور را دارند، آیا احتمال برگشت مال هبه شده بدون رضایت وارثین امکان دارد یا نه،؟ ممنون از مشاورتون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به شرایط ممکن است امکان رجوع باشد