مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت کیلومتر واقعی خودرو

سلام، خودرویی رو حدود 4 ماه پیش به صورت اقساطی از یک فردی خریداری کردم و ایشون کارتکس گرفته بود و نیز به به صورت شفاهی مدعی بود ماشین کم کارکرد هست (60 هزار) من هم به ایشان اعتماد کردم ، هنوز اقساط تمام نشده بود که به نمایندگی نگین خودرو مراجعه و خواستم ایرادی رو در پلوس بر طرف کنند که مطلع شدم دو سال قبل از خرید من ماشین 133 هزار تا کارکرد داشته ، آیا می توانم از فروشنده طلب خسارت کنم و همچنین فسخ معامله ، ضمنا سند و پلاک همه به نام من خورده ، ایشون مدعی هست شما باید ظرف 24 ساعت اعتراض می کردید ، من بر حسب اطمینان و نیاز نداشتن به تعمیرات به نمایندگی نرفتم ، ولی حالا مطلع شدم چکار باید انجام دهم ،نمایندگی هم در فاکتور خود اعلام کرده کیلومتر قبلی 133 و حال 61 هزار، مشخصا کیلومتر دستکاری شده ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید معامله را فسخ کنید
توجه داشته باشید جهت فسخ معامله باید بلافاصله اظهارنامه ارسال کنید و فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی دارید که اثبات میکند میتوانید دادخواست فسخ و استرداد. ثمن معامله دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید دادخواست فسخ معامله بدهید فقط سریعا اقدام کنید اول اظهارنامه بدهید