مشاوره حقوقی رایگان - باعرض سلام قرارداد خونه رو در بنگاه باصاحبخانه بستیم قراردادرونمیده بنده میخواستم وام ودیعه مسکن بگیرم

باعرض سلام قراردادخونه رو در بنگاه باصاحبخانه بستیم قرارداد رانمیده بنده میخواستم وام ودیعه مسکن بگیرم میگه کدرهگیری میخواد و مالیات قرارداد رو نمیده چیکار باید کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است توافقی مشکل خود را حل و فصل کنید
اگر کد رهگیری بگیرید که در این صورت مالک باید مالیات پرداخت کند که در این صورت راضی به تنظیم قرارداد نخواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اتحادیه املاک رجوع کنید
ارائه نکردن و اخذ ننمودن کد رهگیری، تخلف است و پلمب آن محل را در پی خواهدداشت
اقدام نمایید