مشاوره حقوقی رایگان - مهریه صیغه موقت

با سلام و عرض ادب من با دختر خانمی صیغه موقت3 ماهه داشتم و با درخواست پدرش برای اشنایی بیشتر که تو صیغه نامه 100 هزار تومان مهریه قید شده و نوشته که بعد عقد 114 سکه ولی عقد نکردیم. و با ایشون رابطه از جلو داشتیم اصلا با هم تفاهم نداریم و فهمیدم که دختره عرق و ترامادول هم میخوره مدارک کافی هم دارم ازش پدرش شکایت کنه چه میشود ممنون میشم سریع راهنماییم کنین

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

چون عقد نکردید و 114سکه رو برای بعد از عقد شرط کردید همون مهریه صدهزارتومان رو باید پرداخت کنید