مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در تلگرام

با عرض سلام خسته نباشید .بنده تاریخ 10 مرداد مبلغ یک میلیون 500 هزار تومان از کانال لباس در تلگرام لباس خریداری کردم قرار بود بعد از 7 روز بسته های پستی لباسم به دستم برسد ولی الان یک ماهس نرسیده و طرف بنده را بلاک و پیام هارا پاک کرد من‌از تمامی پیام ها اسکیرین دارم و مبلغ را به حساب شخصی که گفتن واریز کردم و فیش واریزی را دارم الان برای پیگیری چه کنم؟تا افراد دیگری به دام این افراد نیوفتن؟

پاسخ ها :

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام با شكایت کلاهبرداری و پیگیری از پلیس فتا

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه همان شخص از طریق پلیس فتا شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید
و سپس شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان شکایت کیفری و دادخواست حقوقی متصور است اقدام نمایید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و در شعبه اعلام کنید که نامبرده اصلأ فروشنده لباس نیست و صرفا از این طریق کلاهبرداری می کند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید