مشاوره حقوقی رایگان - ثمن‌ معامله

با سلام همسر سابق بنده ماشین بنده را به صورت مبایعه نامه فروخته بعد هم من تعویض پلاک انجام دادم
من دادخواست مطالبه ثمن‌ از ایشون کردم چون پول معامله به خریدار گفته تو حساب باباش بریزن.....
در جلسه دادرسی قبول کرده ک مبایعه نامه امضا کرده و پول به حساب باباش واریز کرده ولی گفته پول ماشین ک در قرعه کشی برنده شدم رو پدرش به من داده و پول طلاهای خودش بوده وشهود داره در صورتی ک اینجوری نیست اون طلا ها هم بنده خودم خریدم و اصلا ربطی این دوتا به هم نداره....و پول واریز هم از حساب خودم بوده..... وپدرش اصلا واریزی برای من انجام نداده..... حالا قاضی قرار استماع شهاد شهود خوانده صادر کرده..... به نظرتون چکار کنم اگه از خانوادش بیان شهادت آلکی بدن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شهادت کذب داده شود و اثبات گردد و بر اساس ان حکم داده باشند . میتوانید تحت عنوان شهادت کذب شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود