مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو توسط همسر

سلام بنده چند سال پیش یه خودرو خریدم و پولش را خودم دادم ولی پلاک را بنام همسرم کردم و بعد از چند سال اختلاف با همسرم ماشین را فروختم و همسرم رفت شکایت کرد ماشین توقیف شد و پس گرفت حالا میخواستم بدونم بنده میتونم از همسر سابقم شکایت کنم و خودرو را پس بگیرم یا نه؟
هیچ قولنامه ای بین من و همسر سابقم نیست فقط پلاک بنام ایشان بوده
ممنون

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام پول ثمن ماشین را با ادله ی که دارید مطالبه کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با ادله و مدارک پول ثمن ماشین را مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پلاک و برگ سبز ب نام همسرتان هست پس قانون وی را مالک وسیله نقلیه میداند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام نسبت به ثمن معامله خودرو دادخواست مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پلاک و برگ سبز ب نام همسرتان هست پس قانون وی را مالک وسیله نقلیه میداند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد