مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

باسلام و احترام. ایا بابت خسارت زدن به خودرو که خوانده چپ کرده و کارشناسی و تامین برآورد خسارت و کارشناسی و بالای 30میلیون خسارت زده خسارت تعلق می گیرد!؟ اگر درخواست اعسار داده باشد و پذیرفته شده باشد ایا خسارت تعلق می گیرد ؟ لطفا نکات موردنظر را راهنمایی فرمایید که راهکار هرکدام چیست!؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دادخواست مطالبه خسارت دهید با کارشماسی تاخیر تادیه دریافت میشود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ قطعیت حکم اعسار قطع میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از تاریخ صدور حکم قطعی اعسار
، خسارت تاخیر تادیه شامل طلبکار
نمیشود
ولی خسارت تاخیر قبل از صدور حکم اعسار قابل مطالبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در تصادفات راننده زیان دیده می تواند خسارت خود را از راننده مقصر بگیرد که خسارت بدنی اگر راننده مقصر بیمه داشته باشد از طریق بیمه و تا سقف بیمه پرداخت می شود و اگر سقف بیمه کمتر از خسارت باشد الباقی را باید خود راننده مقصر پرداخت کند و افت قیمت را نیز اگر راننده زیان دیده مطالبه کند راننده مقصر باید پرداخت نماید.
خسارت تاخیر به خسارت خودرو تعلق نمی گیرد و قابل مطالبه نیست .