مشاوره حقوقی رایگان - پلاک قبلی برای ماشین جدید

سلام. من یه ماشین دارم. میخوام ماشین رو بفروشم و ماشین جدید بخرم.میتونم پلاک ماشین قبلی رو روی ماشین جدید نصب کنم؟لطفا راهنمایی کنید.خیلی ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که فک پلاک صورت بگیرد امکان پذیر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است چنان‌چه زمان زیادی نگذشته باشد، بستگی به این دارد چندسال بعد یا چند ماه بعد قصد تعویض پلاک دارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فاصله زیادی بین فک پلاک و تقاضای پلاک نباشد، همان پلاک قبلی تعلق می‌گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پلاک در انبار راهور ازاد باشد بله میتوانید درخواست نصب پلاک قبلی را دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله نباید فاصله فک پلاک تا شماره گذاری ماشین جدید بیشتر از یکسال باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه مدت زمان ااز فک و تعویض پلاک زیاد نباشد بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید