مشاوره حقوقی رایگان - نصب پلاک قبلی

با سلام من 10 روز پیش ماشینم فروختم ولی مطلع شدم که خریدارم هنوز برای تعویض پلاک نرفته و ماشینی که خریداری کردم با پلاک جدید امروز به مرکز تعویض پلاک رفتم و با پلاک جدید برام شماره گذاری شد در صورتی که من پلاک ماشین خودم را میخواستم
خواستم ببینم امکانش هست که پلاک قبلی رو رو ماشینم نصب کنند چون پلاک قبلی زوج بود و پلاک جدید فرد هست
چه راهی پیشنهاد میکنید که بتونم پلاک قبلی رو برگردونم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

دادخواست فک پلاک بدهید اما دیگه روی این ماشین تعویض نمیکنند

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،پلاک مذکور قابل تغییر و جایگزینی پلاک خودروی جدید شما نیست،چنانچه به پلاک مذکور علاقمندید،زودتر فکر نمایید وبا خرید خودرویی دیگر، روی آن نصب نمایید،ضمنا الان شما مالک2خودرو هستید واحتمالا یارانه شما قطع می گردد،

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست فک پلاک به دادگاه بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
برای خودروی اخیر قابل استفاده نمی باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست الزام به فک پلاک و فک رهن بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تعویض پلاک بدهید ولی برای این ماشین قابل استفاده نیست