مشاوره حقوقی رایگان - زوال عقل و صلاحیت

با سلام
پدرم به دلیل ابتلا به اخلال دوقطبی و وسواس فکری قصد دارد در بهزیستی نام نویسی کند و کارت معلولیت اعصاب و روان بگیرد.(البته ایشان زوال عقل ندارند).از طرفی ایشان بعنوان فرزند ارشد و وصی پدرش باید به مسایل مربوط به ارث و میراث پدری اش رسیدگی کند
و با توجه به این موارد اگر شخصی از ورثه بابت این موضوع از پدرم شکایت کنند که ایشان صلاحیت ندارند با وجود انکه پدرم تنها مبتلا به اختلال دوقطبی و وسواس میباشند و اتفاقا همه چیز را کاملا خوب تشخیص میدهند آیا با این تفاصیل صلاحیت از او سلب می‌شود؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در صورتی که ورثه به دنبال اثبات محجوریت پدر شما باشند ،جهت احراز این امر دادگاه برای اعلام نظر نظریه پزشکی قانونی را اخذ می نماید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
تشخیص پزشکی قانونی موثر است