مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات مدیر عامل عزل شده

چند سال قبل‌ مدیر عامل شرکت تولیدی بودم و پس از چند ماه تعویض گردیده و‌مدیر عامل دیگری جایگزین شد
اما شرکت به علت اعتبار بنده چکهایی جعل کرده که پس از اتمام کار من در شرکت برگشت خورده و به صاحبان چک نمونه روزنامه رسمی قدیمی دال بر مدیریت اینجانب ارایه شده
اکنون چند شکایت بر علیه من دال بر برگشتی چک موجود است ، حال آنکه در زمان برگشت چک هیچ سمتی در شرکت نداشته ام
هم اکنون بابت آن چکها ممنوع الخروج هستم همچنین قادر به تعویض کارت بانکی خود نمیباشم، لازم به ذکر است شخصا چک برگشتی ندارم
همه پرونده ها از دادگستری نظر آباد بر علیه بنده میباشد در طول خدمت دو ساله به عنوان قایم مقام مدیر عامل و مدیر عامل حتی یک ماه حقوق هم نگرفته ام علاوه بر آن شرکت را در حال اعتصاب تحویل ‌و دوسال واحد برتر البرز نمودم . پس از رفتن من از شرکت دوماه بعد شرکت با تعویض چند مدیر عامل سقوط کرد.
مالک از ایران متواری شده و شرکت و کارخانه در مزایده فروخته شده است .
هر هزینه ای تاکنون انجام داده ام برای برائت خود غیر قابل برگشت خواهد بود جز ضرر برایم چیز دیگری نبوده
آیا راهکاری وجود دارد که کلا به قوه قضاییه با ارایه اسناد روزنامه رسمی که اینجانب در زمان اصدار چکها عزل شده بودم و سمتی نداشته ام
زمان برایم حیاتی است
سپاسگزار راهنماییتان خواهم بود ‌و در صورت نیاز به جلسه حضوری خدمت خواهم رسید .
تنور دلتان همیشه گرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ جزئیات موضوع است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک خود دال بر سمت نداشتن در آن زمان را به دادگاه ارائه کنید