مشاوره حقوقی رایگان - بخشش حقوق بازنشستگی پدر فوت شده به دختر مجرد و احیا حقوق مادر بزرگ برای مادر

با سلام. پدرم در سال 97 فوت کرده اند و حقوق بازنشستگی ایشان به من و مادرم تعلق می گیرد و مادر مادرم (مادربزرگ) نیز حقوق بازنشستگی می گرفتند و فوت شده اند. آیا می شود مادرم مستمری حقوق پدرم را برای خودش قطع و حقوق مادربزرگم را احیا نماید. با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

از اداره بیمه سوال شود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
خیر چنین کاری میسر نمیباشد. چون مادرتان تحت تکفل پدرتون بوده و قانونا" مستمری پدرتون به وی تعلق میگیرد .