مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

سلام و درود. شوهر عمه بنده و فرزندانشان به ترتیب طی سالهای 82 و 83 اقدام به جعل امضا پدر بنده و نوشتن وکالت نامه کرده‌اند، بعد از آن با استفاده از شخص ثالثی به عنوان تایید کننده امضا وکالت نامه را محضری کرده اند و از این طریق سهم آبِ یک فقره چاه که پروانه بهره برداری دارد را از 2 سهم به یک سهم تقلیل داده اند.این وکالت نامه‌ها یکی در حیات شوهر عمه بنده و یکی بعد از فوت ایشان تنظیم شده که پسران ایشان تنظیم کرده اند.پدر بنده الان متوجه موضوع شده اند و چون تا الان خارج از کشور بوده اند و کار کشاورزی نداشته اند، مرحوم و فرزندانشان از سهم آب و زمین ایشان استفاده کرده و یک ریال هم بابت این موضوع پرداخت نکرده اند. چاه آب را 3 نفری با موافقت هر نفر 2 سهم خودشان نزدیک به 37 سال پیش حفر کرده اند! شریک سوم زنده است و میتواند شهادت بدهد، گواهان و تایید کنندگان امضا می‌گویند ما از این موضوع اطلاعی نداریم و کلا کتمان میکنند! نوشته خاصی بر تقسیم دو سهم برای هر نفر وجود ندارد و به صورت شفاهی قرار گذاشته شده.
1-آیا میتوانیم شاکی شویم که ایشان جعل امضا و تهیه وکالت نامه جعلی کرده اند؟
2-آیا میتوانیم ادعای برگشت سهممان به 2 سهم آب را داشته باشیم؟
3-با توجه به اینکه هزینه موتور و پمپ آب اولیه را پدر بنده تمام و کمال پرداخت کرده اند، فرزندان عمه بنده اظهار دارند برای استفاده از همان یک سهم هم باید هزینه تعویض موتور آب که طی این سالها مستهلک شده و تعمیق چاه را نیز پرداخت کنید! آیا میتوانند چنین ادعایی داشته باشند؟
4-آیا ما میتوانیم ادعای اجرت المثل استفاده از زمین و سهم آب را داشته باشیم؟
ببخشید طولانی شد، ممنونم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام امکان طرح پرونده هست ولی حتما با یک وکیل به صورت حضوری مشاوره بگیرید ، موضوع مهم است