مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی به دلیل اشتباه ثبتی

باسلام و عرض ادب
بنده در تاریخ 1401/1/20 مهریه خود را به اجرا گذاشته ام و به اداره ثبت اسناد مراجعه کرده است. در تاریخ 1401/1/30 ملکی از شوهرم در شهرستان دیگر پیدا کردم و اداره ثبت به آنجا نیابت می دهدکه مالکیت ایشان را بررسی کنند. بنا بر گفته کارشناس اداره ثبت آن شهرستان دلیل اشتباه کارمند دفتر بازداشتی ملک در بازداشت قرار نمیگیرد. و در تاریخ 1401/01/20 همسرم سند را به خواهرش انتقال میدهد.
ایا میتوانم درخواست صوری بودن معامله(خواهر برادر) و ابطال سند به دلیل اشتباه کارمند ثبت را بدهم؟
وکیل همسرم ادعا میکند طبق قانون وحدت رویه چون حکم قطعی مهریه از دادگاه صادر نشده فرار از دین انجام نشده است

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله احتمال ابطال معامله وجود دارد ، در خصوص نظر وکیل همسرتان نیز موضوع رای وحدت رویه مربوط به شکایت کیفری است و مانع از ابطال‌ احتمالی معامله نمیشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فرار از دین نیست درست گفته ولی میتونی صوری بودن را ثابت کنید