مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

باسلام.
پس از عقد، شوهرم چون بیکار بود و خانوادش هم به دلیل مخالفت با ازدواج ما ریالی بش کمک نمیکردند، به من گفت وسایلی مثل تلویزیون و میز تلویزیون و اینه شمعدان و لوستر.. رو که مرد باید بخره رو تو بخر، من بعدا رفتم سرکار پولش رو بت میدم. بعد از عروسی هم سینما خانگی و تصفیه آب رو با پول خودم خریدم. الان که میخوایم جدا بشیم، دادگاه به من گفت لیست جهیزیه ات رو بده. شوهرم گفت تلویزیون و میز تلویزیون و اینه شمعدان وسینماخانگی و تصفیه آب و لوستر رو تو لیست جهیزیه ات ننویس و من پولشون رو بت میدم و بهشون نیاز دارم و... منم به حرفش اعتماد کردم و این وسایل رو تو لیست جهیزیه ننوشتم ودادگاه هم حکم به استرداد کالاهایی که تو لیست نوشتم داد. بعد از حکم، شوهرم زیر حرفش زده و میگه مهریه ات رو ببخش تا یا وسایل رو بت بدم یا پولشون رو. منم قبول نکردم و رفتم شورای حل اختلاف و گفتم چند تا وسیله رو من تو لیست جهیزیه ندادم اما خودم با پول خودم خریدم و فاکتور و پرینت حساب و شاهد و فیلم هم دارم. اما قاضی شورای حل اختلاف رای داده که چون قبلا در مورد لیست جهیزیه حکم داده شده، درخواستتون قانونی نیست و نمیتونید وسایل رو مسترد کنید. این درحالی هست که این کالاها رو من تو لیست جهیزیه نیاورده بودم و علاوه بر لیست جهیزیه بوده. حالا باید چکار کنم.خواهش میکنم راهنماییم کنید.من با کلی کار و بدبختی تونستم اون وسایل رو بخرم. چجوری میتونم اون وسایل رو ازش پس بگیرم.

پاسخ ها :

پرسشگر :

چرا قاضی قبول نکرده این اقلام رو؟
چه دادخواستی بدهم و عنوان دادخواستم چی باشه و تو دادخواست چی بنویسم؟ شوهرم نمیتونه مدعی بشه که این اقلام رو یک بار تو درخواست استرداد جهیزیه آوردیم و یک بار تو یک دادخواست دیگه؟خواهش میکنم راهنمایی کنید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دادخواست مطالبه طلب دهید با توجه به اینکه هزینه را شما کرده اید.