مشاوره حقوقی رایگان - اختصاصی تلقی شدن راه پله و درب طبقه منفی یک ساختمان مسکونی

ساختمان ما دارای یک واحد منفی 80 و دوطبقه روی آن است. درب ساختمان (درب به ساخت) دارای دو درب چسبده به هم است که یکی روبروی راه پله طبقه منفی 80 و درب دیگر روبروی راه پله طبقات بالایی است. آیا درب روبروی راه پله طبقه منفی 80 و را پله واحد منفی 80 اختصاصی برای طبقه منفی 80 شناخته می شود و قابل تفکیک و جداسازی است؟
با توجه به آنکه جداسازی آن منجر به هیچگونه دخل و تصرف و مزاحمت ساکنان طبقات بالایی نمی شود و درب و راه پله آن کاملا جدا و مشخص است.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. در صورت مجلس تفکیکی مشخص گردیده است که جز مشاعات است یاخیر ?