مشاوره حقوقی رایگان - باسلام بسیجی دوره برگ سبز بودم که دره ورزش صبحگاهی پام پیچ خورد وارنج دستم شکست

من در دووره برگ سبز سپاه فتح که بسیج بودم در حین ورزش صبگاهی پام پیچ خورد و افتادم ومنجر به شکستگی ارنج وپارگی رباط دست چپم شدم فرم گزارش حادثه برام نوشتن و با هزینه خودم گچ گیری شد والان مراجع کردم ایا به من غرامت پرداخت میشود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان مربوطه بپرسید تا دقیقتر بررسی شود