مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

پرونده ای داشتیم اجرای احکام به مبلغ 23 میلیون که محکوم شدیم که مبلغ 19 میلیون مال ازمون توقیف شد و مزایده گذاشته شد به فروش هم رفت با هزینه دادگاه مانده حساب شد 6 میلیون بابت اون 6 میلیون جلب گرفتن و داداشم الان زندانه بابتش ما دادخواست اعسار زدیم دادگاه انجام شد قاضی رو اصل رای تقسیط کردن یعنی 23 میلیون الان تکلیف چیه شامل حال اصلاح رای میشه یا باید اعتراض بزنیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، چونکه 19 میلیون تومان از محکوم به از قبل در توقیف قضایی به سر می برد ، نسبت به باقیمانده محکوم به و هزینه های اجرایی (6 میلیون تومان) در صورت قطعیت حکم اعسار ، مشمول تقسیط می شوید و نه بیشتر .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

برای 6 میلیون تومان باید دادخواست اعصار و یا حسب مورد اعتراض به تصمیم تقدیم دارید