مشاوره حقوقی رایگان - درخواست راهنمایی

با سلام. بنده سال 90 یک باب آپارتمان خریداری کرده و شش دانگ به نام همسرم کردم. متاسفانه در پی بروز اختلاف، همسرم پس از خروج من از منزل درب خانه را از داخل قفل کرد و مانع از ورود من به خانه شد و از آن زمان به بعد اجازه ورود به منزل را به من نداده است. می خواستم از شما سوال کنم آیا عنوان مجرمانه ای برای این کار در قانون پیش بینی شده است یا خیر. با تشکر

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

عنوان مجرمانه ندارد، ملک به نام ایشان است،
جهت اخذ مشاوره کاملتر به یکی از وکلایی حوزه قضایی خود مراجعه نمائید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، هر مالکی نسبت به مایملک خود حق هر گونه تصرف و اعمال حق مالکانه ای را دارد و در فرض سؤال می تواند مانع ورود دیگران به ملک خویش حتی نزدیک ترین افراد به خود شود .