مشاوره حقوقی رایگان - استعلام وضعیت ثبتی ملک

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم شورای حل اختلاف شهرستان از اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان استعلام وضعیت ثبتی ملک متوفی به نام ............با کد ملی ............را استعلام نموده است . اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان در پاسخ اعلام نموده است ملکی به نام متوفی مشاهده نگردیده است . در صورتیکه خواهان میداند که ملک مورد نظر به شماره پلاک ثبتی معلوم متعلق به متوفی بوده لکن فرزندتان ناتنی متوفی از ارائه سند ملک تا کنون خودداری نموده اند. چگونه می توان اثبات نمود که ملک مورد نظر متعلق به متوفی بوده است . دو سال بعد از فوت متوفی فرزندان ناتنی سند ملک را نشان داده اند که ان را بفروشند که فرزندان تنی راضی به فروش ملک نمی شونو . اکنون که توسط یکی از خواهان دادخواست انحصار وراثت و دادخواست تحریر ترکه بعمل آمده و در دادخواست بیان شده که فرزندان ناتنی از ارائه اسناد و مدارک خودداری می نمایند ،شورای حل اختلاف شهرستان در چنین حالتی استعلام ثبتی انجام داده و اداره ثبت اسناد و املاک در پاسخ نوشته شده ملکی به نام متوفی با این کد ملی مشاهده نگردیده است.
برای اینکه ما بدانیم ملک به نام چه کسی انتقال داده شده و یا وضعیت ثبتی ملک را دقیقا بدانیم چکار باید بکنیم .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پلاک ثبتی دارد از طریق اداره ثبت اسناد استعلام سوابق ثبت بگیرید و اما اگر ندارد باید از طریق شورای محل وقوع ملک اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ جزئیات موضوع است