مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سند خانه

سلام
برای خرید خونه چطور میشه استعلام جامعی گرفت که سند در رهن نباشه یا شکایتی مثل درخواست مهریه نداشته نباشه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید اگر سند رسمی دارد ا مالک همراه ببه اداره ثبت اسناد املاک مراجعه نمایید اگر سند عادی دارد به شهرداری مراجعه شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اداره ثبت اسناد استعلام بگیرید
از ادارات ثبت . جهاد کشاورزی و منابع طبیعی استعلام بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
از شهرداری و بانک و ثبت اسناد استعلام بگیرید. موارد دیگری نیز وجود دارد. وکیل دادگستری اختیار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید.
در زمان تنظیم سند از ثبت استعلام می شود.
شما بهتر است بعد از استعلام اداره ثبت نسبت به پرداخت ثمن معامله اقدام کنید.
یا با تنظیم سند پرداخت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفاتر اسناد رسمی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق اداره ثبت ، شهرداری ، منابع طبیعی ، جهاد کشاورزی اقدام به اخذ گواهی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بایستی استعلام جامع گرفته شود و معلوم می شود که ملک در چه وضعیتی قرار دارد که آیا مثلا توقیف است یا توقیف نیست ‌؟!

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور استعلام بگیرید.
همچنین می توانید به سامانه ثبت اسناد و املاک کشور مراجعه کنید.

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
باید از طریق دفتر اسناد رسمی، استعلام بند ز بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای این که متوجه شوید سند آزاد است بایستی از طریق سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و از طریق سایت پیگیری بفرمائید . گر چه به شکل حضوری نیز می توانید اقدام کنید.

سجاد  كريمي

جناب آقای سجاد كريمي :

با سلام ، هم از طریق مراجعه حضوری به اداره ثبت و هم از طریق سامانه اداره ثبت این امکان وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سایت اسناد پیگیری کنید گزینه داره برای استعلام

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام به دفترخانه مراجعه کنید و استعلام اصالت سند بگیرید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق سازمان ثبت اسناد و املاک پیگیری نمایید