مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات ساختمان

سلام وقت شما بخیر
چنانچه در یک ساختمان 6 واحده 4 واحد موافق تعمیرات ساختمان مانند رنگ دیوار راه پله ها و موارد جزیی از این قبیل باشند و 2 واحد نه و هزینه پرداخت نکنند چه باید کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان طرح دعوا وجود دارد موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مدیر ساختمان باید ابتدا صورت
مجلس تنظیم و به امضا اکثریت
مالکان برساند
و سپس دادخواست اقامه نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا تعمیر مشاعات بر عهده کلیه ساکنین است . اگر قبول ندارند ابتدا اظهارنامه دهید و سپس بعدا دادخواست مطالبه سهم خرج کرد انها را به دادگاه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ضروری باشد باید همه مشارکت کنند در غیر اینصورت باید همه موافقت کنند در غیر اینصورت ممکن نیست