مشاوره حقوقی رایگان - مهریه توافقی

سلام. با توجه به عدم تمکین همسرم که درجلسات مشاوره بهزیستی هم ثبت گردیده، همسرم مهریه خود را طلب کرده ومیگوید بصورت توافقی مهریه ام را بصورت قسطی بده میخواستم بدونم منی که ماهی 8میلیون حقوق میگیرم شرایط پرداخت برای من چگونه میباشد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام مهریه توافقی یعنی سر مبلغ توافق شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب ابتدا سه  سکه که حدوداً می‌بایست بپردازید و بعد از آن هر شش ماه یک سکه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توافق بستگی توافقات شما دارد
هر طور توافق کنید منع قانونی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید خودتان توافق نمایید
ولی اگر شما قصد پرداخت مهریه را
دارید حتما از زوجه رسید کتبی بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر توافق است که باید توافق کنید و خودتان تصمیم میگیریددر غیر اینصورت دادخواست اعسار دهید قاضی تعیین میکند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید تا تقسیط شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر نحوی که دوست داشتید می توانید توافق کنید.
در صورتی که توافق انجام نشه دادگاه با توجه به وضعیت مالی شما میزان اقساط را مشخص خواهد کرد