مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مجدد مهریه

سلام آیا خانمی که مهریه اش را توافق کند با یک مبلغی باز میتونه بگیرد چی بنویسه که حتی بعد از فوت آقا هم حقی نداشته باشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید و زوجه مهریه را ابراء کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نیاز به برقراری تماس میباشد تا متن تخصصی اعلام شود

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
مستلزم تنظیم توافقنامه تخصصی است .
موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متن باید به صورت تخصصی با توجه به شرایط خاص زوج و زوجه تنظیم گردد
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید