مشاوره حقوقی رایگان - قیم شدن مادر

با سلام و خسته نباشید
اینجانب مادر دو فرزند هستم یکی دختر و یکی پسر، همسرم نیز به لطف خداوند زنده است ... میخواهم بدانم اگر خدایی نکرده همسرم را از دست دادم چطور میتوانم قیم فرزندانم خودم باشم پدر بزرگ در قید حیات هستند و عمو بچه در حال جدا شدن از همسرشان هستند ...
آیا این امکان وجود دارد که همسرم الان که در قید حیاتند بعد از خودشان مرا قیم بچه ها کنند ... چون خودشان چنین چیزی را میخواهند و من راضیم
سوال من این است آیا در زمان قید حیات میتوان بعد از خود زن را قیم کرد و اگر خیر بعد از آن اولویت قیومت بچه ها با چه کسی هست ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بعد از پدر قیمومیت با جد پدری و عمو میباشد و اگر قانون دقیق میخواهید به اداره سرپرستی دادگستری مراجعه نمایید.