مشاوره حقوقی رایگان - قیم شدن مادر برای دفاع از حق فرزند

با سلام خدمت شما
من خانمی هستم که همسر خود را در سال 96درتصادف از دست‌دادم ویک فرزند دختر نیز دارم وطبق قانون قیم دخترم رو به پدر بزرگش دادن وهمسر من یک زمین کشاورزی داشت که من وقتی برای مهرم اقدام کردم در دادگاه گفتم که این زمین رو به نام دخترم بزنن و تایید هم شد وحکم قاضی ثبت شد مشکل من از اینجا شروع شد که برادر شوهرم این زمین رو قبل از اینکه من برای مهرم اقدام کنم قولنامه کرده به نام خودش درحالی که این زمین قبلا همسرم اون زمین رو خریده از صاحب زمین و قولنامه هم داره الان برادر شوهرم ادعا می‌کنه که این زمین مال من هستش . و متعلق به دخترت نیست و همچنین به جد پدری دخترم هم گفتم بابت این موضوع ایشون کاری برای دفاع از اموال دخترم نمیکنه به پدر بزرگ دخترم گفتم که بیا حکم قانون رو اجرا کن این زمین رو رسماً به اسم دخترم بزن ایشون تن به این کار نمیده و میگه که تا دخترت 18 ساله نشه به نام دخترت نمی‌زنم بهش میگم که پسرت با قولنامه که داره مال دخترم بالا می‌کشه وهیچ گونه دفاعی از اموال دخترم نمیکنه من چگونه میتوانم از حق دخترم دفاع کنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر برادر همسرتان در راستای گفته های خویش اقدامی نکرده به نظر اقدامی لازم‌نیست انجام دهید .
اگر تصرفاتی انجام داده یا مبایعه نامه تنظیم کرده می توانید عزل ولی قهری را از دادگاه بخواهید تا قیم برای فرزندتان تعیین شود و مادر در اولویت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول برای مشخص شدن وضعیت زمین اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست عزل قیم را به طرفیت پدربزرگ و دادستان اقامه نمایید و ...
اگر شما در مورد مهریه حکم قطعی دادگاه مبنی بر انتقال اموال به نام دخترتان دارید دختر شما مالک ملک محسوب میشود به شرطی که ...
تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به عزل پدربزرگ اقدام نمایید به استناد رای بنام دخترتان انتقال دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید