مشاوره حقوقی رایگان - جریمه عدم ابطال‌ دفترچه درمانی نیروهای مسلح

باسلام وخسته نباشید بنده پیمانی5ساله ناجا بوده درسال 93 منفک شدم اماندونستم که باید دفترچه مو باطل کنم الان میگن چون تا96 اعتبار داشته مشمول جریمه میشی ماهی تقریبا 200هزارتومان درصورتیکه کل استفاده م از 93 تا96 از دفترچه 108 هزارتومان بوده کجا بایدمراجعه کنم که تقریبا7میلیون پول زور وحرام ازم نگیرن خیلی دستمم تنگه ثواب داره راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست اعسار دهید یااینکه به دیوان عدالت شکایت کنید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

سلام،به مرکز خدمات درمانی نیروهای مسلح مراجعه کن و گزارش بنویس