مشاوره حقوقی رایگان - اخذ مجوز ساخت از شهرداری با سند ماده 147

با سلام بند یک سند شش دانگ ماده 147 دریافت کردم و ملک کاربری مسکونی را دارد حال با مراجعه به شهرداری جهت اخذ مجوز ساخت شهرداری مجوز صادر نمی‌کند و میگوید چونکه خودتان تفکیک کردید و سند شش دانگ گرفتین ما مجوز ساخت نمی‌دهیم
حال سوال اینکه آیا قانونی هست که شهرداری بتواند به استناد آن قانون مجوز صادر نکند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دیوان عدالت اداری الزام به صدور پروانه ساختمانی را تقاضا نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید هزینه های تفکیک را به شهرداری پرداخت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قانونی است

شما باید هزینه تغییر کاربری به مسکونی ، را
پرداخت نمایید