مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

پدر شوهرم دوساله فوت کرده همسرم به بهانه ی که خواهرش تنهاست همش شبها یا دیر نیاد یا اصلا نمیاد بهش گفتم 4 تا برادرید چرا همش تومیری پافشاری کرد بعد به صحبتهای تدفنیش مشکوک شدم دیدم با خواهرش سکسی صحبت میکنه خدانشناس با خواهرش ارتباط داره یکروز گفتن بچه تو ببر پارک بزار برادر دیگه ت بره پیشه خواهرت خلاصه نذاشتم بره اونروز خواهرش بزور اومد با گریه التماس اومد همسرمو برد خواهش میکنم کمکم کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ادعای شما باید اثبات گردد
شما بدون دلیل و مستندات نمی توانید مدعی رابطه همسرتان با خواهر خودش بشوید
و اگر این موضوع اثبات گردد
مجازات سنگینی خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زنای با محارم در صورت اثبات مستوحب حد اعدام است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است ابتدا با یک مشاور خانواده مراجعه کنید باید بررسی شود که چه اسناد و مدارکی دارید
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.
بهتر است سعی کنید در زمانی که رابطه دارند با 110 تماس بگیرید و یا اینکه مدرکی به دست بیارید و سپس شکایت کنید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام قابل شکایت و پیگیری قضایی است و نیاز به بررسی دقیق دلایل جهت انجام و پیگیری شکایت کیفری وجود دارد