مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با محارم

سلام دختر عمه من وقتی 16 سالشه وقتی دوازده سالش بود یکی از محارم با پوشش کامل ....
و بعد از چند دقیقه از... بلند میشده این جرمش چیه ؟ و آیا گناهه
این موضوع رو فقط به من گفته و الان مونده به پدر مادرش بگه یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
سوال ابهام دارد
به لحاظ اهمیت موضوع تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال حقوقی را با نقطه چین و ابهام نمی‌توان پاسخ داد. واضح و شفاف بنویسید تا واضح و شفاف پاسخ دریافت نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

گناه است و باید توبه کند و با مشاور صحبت کند خودش باید تصمیم بگیرد بخانواده بگوید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. در صورت اثبات صرفا ارتباط نامشروع ممکن است تلقی گردد. بهتر است مطرح نشود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده نمایید چون نتوانستید کامل شرح دهید تا امکان مشاوره باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تکرار نشده باشد بهتر است به کسی نگویید.
به این دلیل که فایده ای ندارد و امکان اثبات این موضوع نیز معمولاً وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما مستلزم بررسی سوال مطرح شده جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قضایی میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای سوالات شرعی از مرجع محترم تقلید خود سوال نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سوال شما مبهم هست، جهت دریافت پاسخ روشن وقت مشاوره بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است موضوع را به خانواده خود مطرح نماید
اصل موضوع باید در مراجع قضایی اثبات گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش شفاف بیان نشده است تا پاسخ مناسب ارائه گردد.