مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی تعیین درصد جانبازی

سلام همسرم بعد از ده سال دوندگی وتکمیل پرونده از بیمارستان بقیه الله چکاب پزشکی رو تایید کردن ک جانبازی ولی بیمارستان بعث رد درصد کردن ونوافقت باجانبازی نکردن حالا چطوری میتونه به رای کمیسیون پزشکی اعتراض بزنه ممنونم ک پاسخگو هستین

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زمانی که افراد نسبت به نظر کمیسیون پزشکی اعتراض داشته باشند باید درخواست مربوط به اعتراض خود را به مراجع ذیصلاح ارسال کنند. به گونه ای که در ابتدا باید دادخواست مربوط به اعتراض خود را به کمیسیون های پزشکی تجدید نظر ارسال نمایند. در این کمیسیون دادخواست شخص متقاضی رل همراه با مدارک و اسناد او مورد بررسی قرار می دهند و رای لازم را صادر می کنند. گاهی اوقات ممکن است که شخص متقاضی نسبت به رای صادر شده از طرف کمیسیون های تجدید نظر نیز اعتراض داشته باشد که در چنین حالتی پرونده را باید به مراجع بالاتر ارجاع داد. به گونه ای که این افراد می توانند پرونده را برای رسیدگی به دیوان عدالت ارسال کنند و با آماده کردن دادخواستی مناسب برای رسیدگی به پرونده درخواست دهند. در دیوان عدالت جزئیات پرونده با دقت زیادی مورد بررسی قرار می گیرد و پس از بررسی های لازم حکم مربوطه به اشخاص متقاضی اعلام می گردد.