مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی معرفی خوانده محبوس در زندان به دادگاه

با سلام
بنده جهت مطالبه وجه به انضمام یک رسید عادی دست نوشته، شکایتی در دفتر خدمات قضایی مطرح نموده و هزینه دادرسی را نیز پرداخت نمودم.
سپس از طریق سایت ابلاغ، ابلاغیه حضور در دادگاه را دریافت و در روز مقرر مراجعه نمودم
اما چون آدرسی که خوانده در رسید قید کرده بود تقریبا مجهول و ناتمام بود؛ دادگاه مهلت یک هفته ای داد تا آدرس دقیق خوانده را بیابم و اعلام کنم در غیر اینصورت پرونده بسته میشود
طی پیگیری هایی متوجه شدم خوانده در زندان بسر میبرد اما در کدام بخش و کدام بند اطلاعی بدست نیاوردم
حال چطور باید این موارد را به دادگاه اعلام کنم؟و درتنظیم دادخواست محل اقامت دایمی وی را منزل شخصی و هم زندانی که بسر میبرد اعلام نموده ام. درحالی که شورا میتوانست احضاریه را ازطریق اداره زندان به ایشان ابلاغ مینمود. ازطرفی حکم صادره را غیابی اعلام نموده.
آیا نام زندان یا کد ملی خوانده کفایت میکند؟
تشکر از حسن توجه شما

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، اعلام نام و نشانی ندامتگاه (محبس) خوانده تحت بند ، طی لایحه ای به دفتر مرجع قضایی مربوطه کفایت می نماید و اقدامی بیش از این مقدار نیاز ندارد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

نام زندان کفایت می کند
در صورتی که بند و یا حسب مورد بخش مربوطه را ندانید اما مطمئن باشید مخاطب شما در زندان معینی قراردارد ذکر نام زندان و کد ملی فرد کفایت می کند اداره زندان خود وظیفه ابلاغ را به انجام می رساند

پرسشگر :

تشکر از پاسخ کامل و حسن توجه شما
متاسفانه از کد ملی ایشان اطلاعی ندارم و درصورتی که بخواهم اطمینان حاصل کنم نام زندان را درست تحقیق نموده ام ، راه چاره چیست ؟ آیا با مراجعه به زندان میتوانم از صحت آن مطمئن شوم؟

یک وکیل

پاسخ سؤال دوم : یا از طریق یافتن نشانی خوانده با مراجعه به سیستم رایانه زندان های شهرستان مربوطه و یا اینکه خوانده را مجهول المکان معرفی نمائید و از طریق ابلاغ قانونی وقت دادرسی از طریق نشر در روزنامه های کثیرالانتشار ، خوانده را دعوت به دادرسی نمائید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،لازم به ذکربند نیست،صرفانشانی ونام زندان را درستون مربوط قیدکنید کافی است،واگرآدرس ونشانی ازوی نداریدتقاضای ابلاغ قانونی ازطریق آگهی روزنامه رااستدعانمایید.موفق باشید