مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه پرداخت نشده

با سلام خسته نباشید خدمت وکلای سایت دادراه

ببخشید من پیش یکی از اقوام 13 ماه کار کردم و ایشون من را در تاریخ 1400/12/20 به علت اعتراض به ایاب ذهاب و حق بیمه از کار اخراجم کرد ، در این 13 ماه هم همیشه یا میگفت این ماه بیمه میکنم اون یکی ماه بیمه میکنم ، اینجوری قول الکی میداد و بیمه نمیکرد من هم چون مجبور بودم کار کنم به علت نیاز مالی نمیتونستم کارو ول کنم و برم دنبال کار دیگه، فامیل هم بود خجالت میکشیدم زیاد بحث کنم، ولی ایشون پس از گذر 13 ماه منو از کار انداخت بیرون ، الان من چجوری ثابت کنم پیشش کار میکردم ؟ اگه اداره کار شواهد. بخواد چیکار کنم؟ 3 نفر بودیم کار میکردیم اونارو هم انداخت بیرون ، لطفا راهنماییم کنید تشکر میکنم ازتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از همان سه نفر به عنوان شاهد استفاده کنید و در اداره کار علیه وی دادخواشت دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر از حساب کار فرما بطور منظم برای شما حقوق واریز شده است می تواند قرینه بر ادعای شما باشد همچنین تقاضای بازرسی و تحقیق از محل نمایید با شهادت شهود نیز ادعای شما قابل اثبات است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در هیات تشخیص اداره کار
شکایت خود را مطرح نمایید و مطالبه پرداخت حق بیمه خود و سنوات و عیدی و پاداش را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه فیش های واریزی که حقوق شما را واریز کرده ادعای خود را ثابت کنید
شاهد نیز می توانید معرفی کنید