مشاوره حقوقی رایگان - بازداشتن زوجه از رفتن به دانشگاه

اگه زوجه به دانشگاه قبول شود زوج میتواند همسرش را از دانشگاه رفتن درس خوندن منع کند زوج تو عقد نامه درباره دانشگاه رفتن زوجه نه چیزی امضا کرده نه چیز دیگر اصلا چنین شرطی راجب به دانشگاه رفتن زوجه تو عقد نامه نیومده ایا زوج میتواند برود از دادگاه نامه بگیرد و نزارد زوجه به دانشگاه برود ؟ و اگر زوج نزارد زوجه برود به دانشگاه دادگاه میتواند از عسر و حرج زوجه را یک طرفه طلاق دهد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
زوجه میتواند در دانشگاه مشغول به
تحصیل بشود
و لازم نیست که در عقدنامه شرط شده باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

1_ تحصیل از حقوق ابتدایی و بشری انسان هاست لذا تحصیل کردن نیازی به اخذ اجازه و رضایت زوج ندارد و زوج نمی تواند زوجه را از تحصیل منع کند.
2_ چنانچه زوج به هر طریقی مانع تحصیل زوجه شود این موضوع مصداق عسر و حرج یعنی مشقتی غیرقابل تحمل تلقی نمی شود تا به استناد آن زوجه تقاضای طلاق کند و حق طلاق برای زوجه ایجاد نمی شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام زوج قانونا نمی‌تواند مانع ادامه تحصیل زوجه شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان ممانعت از جانب زوج نمی باشد