مشاوره حقوقی رایگان - خواسته لغو حضانت پسر 2 ساله از مادر

دادگاه تاریخ1401/6/7بود رفتم و پدر بچه هم حضور داشت باوکیل صحبت ها انجام شد و شوهرم وقتی پرسید نتیجه چی میشه گفت هرچیزی که قانون بگه همونه اما امروز یه ابلاغ اومده که در تاریخ 1401/6/8وقت نظارت به لحاظ وصول پرونده از واحد تایپ تجدید و به وقت نظارت1401/630 تغییر کرد.این به چه معنی آیا نیاز هست دوباره برم دادگاه ویا جلسه دوباره قراره گذاشته بشه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وقت نظارت مربوط به امور اداری شعبه است منتظر ابلاغ رای باشید

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

سلام وقت به خیر لازم نیست برید شعبه رای دادگاه به شما ابلاغ میشه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

وقت نظارت تشریفات داخلی شعبه دادگاه است براساس آن پرونده روند رسیدگی را سپری می کند منتظر دستور قضایی بعدی باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نیازی به حضور در دادگاه نیست و شما منتظر ابلاغ دادگاه باشید
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است